Author: SekreteBukurie

Si të keni këmbë të bukura

Këmbët mund të kenë shumë probleme, prej qimeve të padëshirueshme dhe celulitit e deri tek venat që dalin në formë të rrjetës së merimangës. Është e mjaftueshme sa për të ndikuar që ju të …

Ja disa sekrete të bukurisë

Dëshironi të dukeni e bukur? Ja disa sekrete më poshtë, të cilat po që se i fusni në funksion do të ju shërbejnë që të dukeni shumë më bukur. 1. Pjesa rrethore e lugës dhe doreza e saj do të …

Dieta gjermane

Dietë me pak kalori duke respektuar marrjen e plotë të vlerave ushqyese. Kjo dietë është përgatitur nga Instituti Gjerman i Ushqimit. Në këtë dietë është marrë parasysh parimi i moscënimit …

Të mirat e kafes

Është vërtetuar se kafeina stimulon trurin, por ekziston edhe një dukuri tjetër që stimulohet prej saj. Kafeja përveç se është një diuretik i shkëlqyer, ajo ndihmon në largimin e ujit nga …