Author: SekreteBukurie

Deti zbut simptomat e astmës

Uji i detit ju shkon për shtati njerëzve të shëndetshëm, por edhe atyre që janë të sëmurë. Pos se liron nga stresi, po ashtu përmirëson punën e mushkërive, zbut artritin, pakëson …

Bëhuni më të bukur me kos

Kosi është shumë i pasur me proteina, kalcium dhe kalium, si dhe përmban disa vitamina e minerale, që do të thotë se është mjaft i shëndetshëm për të gjithë trupin. Si një produkt për …

Mëmësia ndryshon botën e femrës

Mëmësia do t’i sjellë femrës një sërë ndryshimesh psikologjike, si gëzim, ankth, si dhe meraku i tepruar për mbrojtjen e fëmijës. Artistja Sarah Walker e shpjegon mëmësinë si një dhomë e re …

Ja pse vonohen menstruacionet

Dhimbje të forta barku dhe shpine, stres, shtim i papritur oreksi, nervozizëm dhe luhatje të forta humori, me siguri asnjëra prej shenjave të mësipërme nuk është e panjohur për vajzat e …