Author: SekreteBukurie

Maska për fytyrë me gjalpë

Mund të ju duket e çuditshme mirëpo maska me gjalpë bënë mrekulli për fytyrën dhe për më tepër, ajo është e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës, transmeton Indeksonline. Vendosni …

Parfumi i bën femrat më të tërheqëse

Fytyrat femërore bëhen më tërheqëse nëse është e pranishme një aromë e këndshme, kanë zbuluar kërkuesit. Ata shprehen se aromat mund të ndryshojnë mënyrën sesi dukemi dhe tërheqjen që …