Author: SekreteBukurie

Tatuazhet shkaktojnë kancer

Tatuazhet rrezikojnë jetën tuaj nga sëmundja e kancerit! Kështu rezulton një studim i ri, në të cilin thuhet se kimikatet në bojë tatuazhi udhëtojnë në gjak dhe grumbullohen në nyjet …

Çfarë duhet të dini mbi sheqerin?

Kemi dëgjuar se sheqeri është shkaktar i obezitetit dhe sëmundjeve të zemrës. Sigurisht që nuk duhet tepruar me konsumin e tij, por sheqeri nuk është e keqja më e madhe. Sipas ekspertëve, …