Arti i vërtetë në thonjtë tuaj vetëm me ndihmën e PERIT TË DHËMBËVE

Herën tjetër kur dentisti juaj ju akuzon që nuk e përdorni mjaft perin e dhëmbëve, vetëm tregojani thonjtë tuaj simpatikë të kuruar në mënyrë simpatike.

Se cili është ai truk për arritjen e vijave të këtilla në thonj shikojeni videon.

Mirë, mbase dentisti juaj edhe nuk do të jetë i ngazëlluar kur do të mësojë se për çfarë qëllimi e përdorni perin e dhëmbëve, mirëpo një shikim në këtë artë fenomenal do të ndryshonte mendimin menjëherë.

Është shumë e lehtë dhe e shpejtë, prandaj nuk ka justifikime! – transmeton Telegrafi.

Tani është koha e vërtetë që t’i freskoni thonjtë tuaj me këtë manikyr shumëngjyrësh dhe totalisht të përshtatshëm.

Imagjinoni të gjitha mënyrat e mundshme në të cilat mund të përdorni këtë teknikë!

Mund t’i bëni vijat vertikale, horizontale, mbase edhe të bëni yllin.

Mundësitë janë të pafund! /Telegrafi/