Arti grafik si trendi më i ri i manikyrit

Arti grafik si trendi më i ri i manikyritThonjtë minimalë me format efektive, linjat precize dhe simbolet efektive janë prezantuar si trendi më i ri i manikyrit.

Ky trend në masë të barabartë është elegant dhe klas, ndërkaq varësisht nga ngjyra dhe teknika e aplikimit mund të jetë elegant dhe paksa avangardë, transmeton Telegrafi.

Më mbresëlënëse janë linjat të cilat zëvendësohen në ngjyra të ndryshme, si edhe trekëndëshat e gërshetuar dhe kuadratet e linjave të trasha në nuanca të zjarrta, të cilat në mënyrën më të mirë paraqesin minimalizëm “të ashpër”.

Arti grafik si trendi më i ri i manikyrit

Edhe pse duket që duhet shumë angazhim, me pak imagjinatë dhe veprime precize me një brushë të hollë është e mundshme të arrihet kjo pamje e pazakonshme.

Arti grafik si trendi më i ri i manikyrit

Arti grafik si trendi më i ri i manikyrit