Aroma parfumeve

Mbamendja e aromave është shumë më e fuqishme se format e tjera të rikujtimit.

Jo, jo, nuk duam t’jua kujtojmë se para se të përdornit parfumin, duhet së pari të bëni dush, pastaj të lyheni me qumësht nga e njëjta linjë dhe të spërkateni bujshëm me aromë parfumi.

Poenta qëndron në atë që notat më të këndshme t’ju shoqërojnë që nga mbrëmja, kur shkoni në festim të natës së Vitit të Ri, deri në mëngjes, në formë dhe në intensitet të cilin ju e preferoni …