Arma kryesore e femrave, vetëbesimi

Carmen Electra kishte dashur që libri i saj t’i forcojë femrat. Ish bukuroshja e serisë ‘Baywatch’ në vitin 2007 kishte botuar librin me këshilla me titull ‘How To be Sexy’, me të cilin kishte dashur që të rris vetëbesimin e femrave.

“Mesazhi të cilin kam dashur ta barti, është se secila ka diçka speciale për veten e tyre që nuk u pëlqen, duke përfshirë edhe modelet, yjet e filmit dhe të muzikës.

Duhet t’i përqafoni ato që i keni, sepse do të forconi vetëbesimin dhe do të ndjeheni mirë për veten tuaj dhe njëherit seksi”, ka thënë ajo.