Antidjersa shkakton kancer

Antidjersa shkakton kancerDjersitja është proces natyral i cili ndodh kur trupi jonë ngrohet shumë gjatë vapës apo kur kemi dinamikë të shtuar fizike.

Shtrirja termale e energjisë që rezulton me djersitje ndikon në rehabilitimin e temperaturës së trupit, duke ndikuar kështu në pastrimin e organizmit nga toksinat e tepërta.

Sjetullat më së shumti përmbajnë gjëndra të djersitjes prandaj është i nevojshëm edhe përdorimi i masave mbrojtëse kundër erës që prodhojnë këto gjëndra.

Por në deodorantët dhe preparatet e ndryshme kundër djersitjes është e inkorporuar edhe elementi kimik i aluminit, i cili sipas shkenctarëve ndikon në paraqitjen e kancerit të gjirit.

Mënyra më e mirë për të evituar telashet e mëvonshme shëndetësore është përdorimi i limonit.

Duke prerë gjysmë limoni dhe shtrydhur atë, lëngun e të cilit më pas e vendosni ndërsjetulla, duke ndikuar kështu në hapjen e poreve dhe largimin e erërave të këqija.

Lëkura juaj do ta absorbojë shumë shpejt lëngun e limonit, i cili nuk le as njolla në lëkurë apo në rrobat tuaja.