Aksesoret Swarovski pranvere/vere 2011

Marka e njohur austriake e kristaleve Swarovski prezanton koleksionin e ri pranvere/vere 2011 e karakterizuar nga aksesore joshes te linjes vintage, moderne dhe me stil origjinal.

Cdo model singel i Swarovski nga koleksioni p/v 2011 bazohet ne sezonet e bukur te pranveres dhe veres, kristale me tonalitete te ngrohta si jeshile, e veredhe oker, portokalli dhe e kuqe e flakte ju dhurojne nje shkelqim te vecante./ikub/