Aksesorët që shkëlqyen në tapetin e kuq

Bizhuteri, vathë, diamante, brilante të ndryshme, canta të vogla, këpucë të mrekullueshme.

Nata e ndarjes së cmimeve “Golden Globes” ka qenë e mbushur plot me aksesorë të ndryshmëm dhe super të shtrenjtët.

Këto janë disa prej tyre, tëmbajtura nga divat tona atë natë.