Aksesorët për flokë

Aksesorët për flokëKjo verë do të jetë vera e zbukurimit të flokëve. Vendosni aksesorë të ndryshëm në flokët tuaja.

Në modë janë aksesorët e artë që ngjasojnë me aksesorët e përdorur në Greqinë antike.

Gjithashtu ju mund të vini kafica e zbukurime të ndryshme dhe sidomos në trend janë ato me shkëlqim.

Aksesorët si kurorë lulesh nuk do të jenë në modë këtë verë sa në atë të shkuarën, por mund t`i përdorni në plazh.

Aksesorët për flokë

Aksesorët për flokë