Aksesore te medhenj per kete vere

Per kete vere duhet te keni byzylyke te medhenj me forma te papercaktuara dhe me ngjyra te celura.

Kete vere aksesoret tuaj duhet te jene te medhenj. Gjithashtu, nese i doni etnoelementet, tani ka ardhur koha t’i perfshini aksesoret e modes ne pamjen tuaj, sepse krijuesit boterore te modes dhe shtepite e modes si “Chanel”, “Dior”, “Armani” dhe te tjere i kane dhene tendencat e ketij drejtimi.

Per kete vere duhet te keni byzylyke te medhenj me forma te papercaktuara dhe me ngjyra te celura.

Nese doni pak ‘underground’ apo rock-variant, Vivienne Westwood do te ishte zgjedhja juaj. Por, pavaresisht dizenjuesit apo markes qe doni e rendesishme eshte te keni shume aksesore qe t’ju mbulojne qafen apo duart sa me shume qe eshte e mundur, duke krijuar idene qe duken si nje pjese.

Ndoshta do t’ju rendojne aksesoret kete vere, por si aksesore moderne do t’ju shkoje per mrekulli me cfaredo kombinim te stilit tuaj.