A e din se njerëzit me tipin O të gjakut janë unikë

A e din se njerëzit me tipin O të gjakut janë unikëPersonat me tipin O të gjakut kanë disa disavantazhe në shëndetin e tyre. Ata janë më të prirë ndaj ulcerave, niveleve të vogla të hormoneve dhe mungesës së jodit.

Veç këtyre, ata janë më të prirë të shmangin ujin, të jenë mbipeshë dhe të kenë tumor të padëshiruar. Por, prapëseprapë personat me tipin O të gjakut janë shumë të rëndësishme. Përse kështu?

Kur ata janë të stresuar zemërohen, bëhen më impulsiv dhe më hiperaktiv. Ushqimi i dobët dhe mungesa e ushtrimeve fizike janë ato që i bëjnë të prirë për probleme të ndryshme shëndetësore.

Japonezët për një kohë të gjatë e kanë ditur se ky lloj i gjakut është i veçantë. Ata, shpeshherë pyesin edhe në intervista se çfarë tipi të gjakut keni. Duhet cekur se japonezët janë ndër popujt më të përgjegjshëm, më të angazhuar, organizuar dhe përqendruar.

Sidoqoftë, një ndër gjërat më të mira të njerëzve me tipin O negativ të gjakut është se mund t’ia dhurojnë qelizat e kuqe të gjakut kujtdo.