6 ushqime për dobësim të shëndoshë

Pos qe i japin shije ushqimit tuaj, artikuj qe do ti përmendim do tu ndihmojnë edhe ne humbjen e barkut.

1. Xhenxhefili-ka një përbërës shume te rëndësishëm qe quhet gingerol dhe ai ka efekte sedativ, analgjetik, antibakterial dhe antipiretik.
2. Majdanozi është diuretik natyral.
3. Mentoli-e relakson trupin dhe e zvogëlon ajtjen.
4. Ananasi ehte shume I shijshëm dhe ka një përbërës te quajtur bromelin I cili ndihmon ne tretjen e ushqimit.
5. Kripa e detit ka shije me te mire se kripa e zakonshme. Prandaj këtë lloj kripe mund ta përdorni ne sasi me te vogël.
6. Jogurti përmban baktere te mira (probiotike)qe do tu ndihmojnë te keni shëndet te mire.