6 këshilla për të sëmurët nga sinoziti

6 këshilla për  të sëmurët nga sinozitiKëto janë disa këshilla për personat e sëmurë nga sinoziti:

1.Evitoni diellin në pikun e vapës.

2.Mbani gjithmonë syze edhe në dimër, edhe në verë

3.Përdorni sa më shumë ushqime me fibra.

4.Në rast se ju fillojnë dhimbje është mirë që të konsumoni menjëherë kafe.

5.Evitoni zhurmat e larta, të magnetofonit, televizorit.

6.Për t’u qetësuar, qëndroni në qetësi të plotë dhe në një ambient të mbyllur dhe në errësirë për të paktën 30 minuta.