50 sekretet e martesës së lumtur

50 sekretet e martesës së lumturPër të pasur një martesë të lumtur egzistojnë jo një jo dy por 50 sekrete:

50 sekrete për një lidhje/martesë të lumtur:

Besimi në njëri tjetrin

Sensi i njëjtë i humorit

Gjithmonë të ndershëm

Kujtoni ditëlindjet dhe përvjetorët

Pranoni gabimet

Bëni kompromise

Thoni “Të Dua”, vazhdimisht

Mësohuni të kërkoni falje

Po qe e nevojshme, qesheni njëri tjetrin

Pikëpamje e njëjtë mbi jetën

Përqafime të rregullta

Gjithmonë një “Natën e Mirë”, me puthje

Gjestet romantike të “rastit”

Konsiderojeni partnerin tuaj shokun/qen më të mirë

Ndani proporcionalisht detyrat prindërore

Putheni njëri tjetrin gjithmonë në përshëndetjen e mëngjesit

Ndani hobi dhe interesa të përbashkëta

Flisni me njëri tjetrin për problemet, mos i shtypni ato

Pyetni partnerin “Si kalove sot?”

Bëni seks rregullisht

Krijoni hobi dhe interesa të veçanta

Lejoni kohë pas kohe hapësirë partnerit

Kurrë mos shkoni të flini duke përdorur pretekste

Pushime të rregullta në vikend

Ndani e ambiciet dhe synimet

Pajtime dhe mospajtime, është normale

Vazhdoni përpjekjet për t’u dukur bukur për partnerin gjithmonë

Vizitoni familjet e njëri tjetrit

Ndani kohë për njëri tjetrin

Mbani duart të bashkuara kur shëtisni

Komplimentoni rregullisht

Shokë të përbashkët, por edhe të veçantë

Dy TV në shtëpi

Vizitoni shokët e njëri tjetrit

Dy vetura në shtëpi

KUJDES: Të bëni rrojë gjithmonë

Ndarje të barabartë të punëve të shtëpisë

Xhirollogari të ndara bankare

Dilni rregullisht me shokët tuaj, pa njëri tjetrin

Bëni dhurata surprizë për partnerin

Mos vazhdoni shoqërimin me ish të dashurat/it në Facebook

Rregullsi në ndarjen e detyrave

Dalje të rregullta nate

Dy banja

Asnjëri nga ju mos e “privatizoni” telekomandën

Përafërsisht orare të njëjta pune

Tregoni njëri tjetrit fjalëkalimet

Mbani një sasi të fshehura parash, që ai/ajo nuk di për to

Disa gjëra mos ia ekspozoni njëri tjetrit (p.sh. kryerja e nevojave në banja para njëri tjetrit)

Të keni një natë, ose dy, në javë, ku asnjëri nga ju nuk përdorë kompjuter/telefon dhe asnjë pajisje tjetër teknologjike