5 gjërat që mendojnë meshkujt menjëherë pas seksit

Mesa duket ekspertët  kanë veçuar disa gjëra  se çfarë mendojnë meshkujt pasi kryejnë marrëdhënie seksuale.

Sipas tyre  janë 5 gjëra kryesore që dominojnë. Ndoshta ndonjë mendim tjetër edhe mund t’ju ketë shpëtuar, por le t’i hedhim një sy:

1. Hej, thjesht bëmë seks, ishte i mrekullueshëm
Meshkujt, pasi kryejnë aktin seksual, nuk mendojnë aq thellë sa femrat. Ata thjesht  ndihen të kënaqur dhe kaq.
2. Tani do ishte shumë mirë të hanim pica
Pasi  bëjnë seks meshkujt mendojnë të hanë diçka të shijshme, pasi kanë djegur kalori. Një picë, do ishte ideale dhe do i lumturonte.
3.  Arriti ajo në orgazëm apo u shtir?
Një nga gërat që i mundon meshkujt, pas seksit është nëse partnerja  vërtetë u kënaq apo u shtir. Sipas ekspertëve, në shumicën e rasteve kudo në botë, femrat shtiren për orgazmën.
4. Nuk e di nëse jam më i miri që ajo ka pasur
Krahasimi për meshkujt është më i theksuar. Ai mendon nëse ka qënë mashkulli më i mirë në shtrat që ajo ka pasur deri në momentin që shkuan së bashku. Epo mendohuni gjatë se përgjigjen e saktë femra nuk do t’jua japë!
5. Nëse dëshiron sërish, duhet të presësh pak
Meshkujt nuk janë makineri seksi, prandaj femrat duhet të jenë më shumë të mirëkuptueshme për këtë gjë. Ai mendon se i duhet pak të pushojë, që të rinisë aktin.