5 gabime që meshkujt i bëjnë në shtrat

1- Nuk bëjnë atmosferë para se të kenë marrëdhënie. Për këtë këshillohet: të jesh i qetë, të dëgjosh muzikë të qetë dhe diçka për të pirë. Sa më e natyrshme të jetë kjo skenë, po aq më shumë efekt ka në shumë raport.

2-
Mos u shpejtoni. Mësohuni të jeni më të përmbajtur. Përmbahuni që në fillim pavarësisht se sa provokuese do duket femra. Qetësohuni dhe kini durim në atë që femra ka ndërmend.

3- Ndiqni atë çka trupi i saj thotë. Duhet të jini të qetë. Nëse ajo është e painteresuar, atëherë bëni të kundërtën.

4- Mos harroni zonat e saj erogjene. Putheni në vendin ku qafa bën takim me fytyrën dhe shoqërojini me përkëdhelje të ngrohta.

5- Asnjëherë mos largoni menjëherë pas marrëdhënieve me të. Bëjini shoqëri asaj deri në fund të mbrëmjes. Mos flisni për ato momente që përjetuat me të. Nuk ka për ti ndihmuar edhe nëse i thoni se je me e mira.