4 mënyra të të berit seks, që partneri juaj të mos dëshirojë kurrë ndonjë tjetër

4 mënyra të të berit seks, që partneri juaj të mos dëshirojë kurrë ndonjë tjetërMësoni këto mënyra të Lindjes të të bërit dashuri dhe josheni partnerin tuaj në atë mënyrë që kurrë të mos dëshirojë ndonjë tjetër.Po qe se i zotëroni këto katër poza dominuese të seksit, ju do të bëheni perëndeshë e vërtetë e seksit:

Jen-mo

Jen-mo është pika midis fshikëzës dhe anusit, ndërsa partneri juaj do të ndiejë ekzaltim të plotë kur me tre gishta shtrëngoni pikën. Nëse shtrëngoni atë pikë para se të ejakulojë, ai do të përjetojë orgazëm pa ejakulim. Arsyeja shpirtërore është ruajtja e energjisë jetësore, ndërkaq arsyeja praktike është ajo që ai akoma do të jetë në gjendje ereksioni.

Masazhi me gishta

Kjo metodë tantrike është fokusuar në masazhin e penisit me vaj bademi, e cila mund të zgjasë edhe deri në një orë. Masazhin fillojeni nga rrënja e penisit dhe ngadalë vazhdoni drejt testiseve, para se t’i vajosni të dy duart dhe të filloni masazhin me gishtat e dy duarve.

Watsu

Trupin e partnerit mbajeni në ujë dhe bëni masazh, shtrijeni dhe tërhiqeni. Me atë mënyrë shtrëngohen pikat erotike me akupresurë. Ky njëkohësisht është edhe ushtrim i besimit, i cili nën ujë bëhet i mbushur me energji seksuale kur të uleni pas tij dhe t’i bëni masazh në shpinë. Pastaj ai ju merr në duar në vaskë në atë mënyrë që dora e tij shtrihet thellë nën vithet tuaja derisa ju fut në ujë.

Karezza

Gjatë seksit, kur partneri për herë të parë penetron, të dy plotësisht qetësoheni dhe lejoni aksionin vetëm të muskujve të komblikut. Mos u lodhni, thjesht përpiquni sa mundeni të qëndroni pa lëvizur, ndërkohë puthuni në mënyrë që afshi dashuror të mos dobësohet