3 pozicione të cilat ngjallin pasionin

Ashtu si gratë edhe burrat kanë pozicione të preferuara në seks të cilat mund t’i çojë deri në çmenduri dhe t’u sigurojë seks më të mirë.

A dëshironi ju një eksperiencë të paharrueshme me partnerin tuaj, është koha që të futeni në mendjen e tyre e cila, kur është fjala për seks, shumë e thjeshtë.

Meshkujt kanë pranuar se çfarë më shumë i ndez, ndërsa vendimi është marrë në tre pozicionet e preferuara të meshkujve për seksin.

1. Mashkulli ri i ulur në karrige[/b], ndërsa femra në të brendshme seksi qëndron para tij. Loja fillon në momentin kur ajo me butësi ulet në të. E njëjta ngjarje mund të bëhet në një mënyrë që femra është e kthyer në drejtim të mashkullit.

2. Poza 69 ende nuk është vjetruar dhe shumica e meshkujve atë e kanë konfirmuar. Përdhelja e butë në shtrat shtrirë në drejtim të kundërt mund të sigurojë një kënaqësi të pabesueshme për të dy partnerët dhe është hyrje e përkryer në komplot të mëtejshëm seksual sipas zgjedhjes suaj.

3. Doggy style është gjithashtu njëra nga pozicionet e cila asnjëherë nuk do ta dalë jashtë modës.

Në këtë mënyrë, mashkulli e kontrollon situatën, kurse në kombinim me një pasqyrë të madhe anash seksi mund të jetë shumë interesant dhe krijues. Halteret dhe taket gjithashtu janë erëza të mira për këtë pozicion në seks sepse imagjinon në dëshirën dhe kënaquni