20 fakte të pabesueshme në lidhje me seksin!

20 fakte të pabesueshme në lidhje me seksin!Të dhënat që do të lexoni janë të shënuara në Librin Guines… Ata janë krejtësisht të çmendura dhe mund të lë përshtypje të madhe juve!

Penisi i vogël në botë
Njeriu që mban rekordin ka kërkuar të mbetet anonim, kuptohet pse, penisi i tij ishte vetëm 99mm …

Babai më i vjetër
Ai është në Indi dhe është babai më i vjetër. Në të vërtetë, kishte fëmijën e tij të 21 në moshën 90 vjeç. 3.

Gjoksi më i madh
Gjoksin i saj është është 178cm … Janë gjinjtë më të mëdha natyrore në botë dhe ky rekord mbahet në SHBA nga Norma Stitz.

Gruaja me më shumë fëmijë në botë
Në moshën 40 vjeçare, kjo grua kishte 69 fëmijë …

Prostitutat më të vjetra
Po, prostituta më e vjetër në botë është 80 vjeç!

Mbledhja më e madhe e materialeve porno
Daniel Gluck është një qytetar amerikan, i cili ka më shumë se 500 kuti të plota me fotografi, filma, revista dhe sende të tjera pornografike. Një koleksion qesharak…

Virgjëria më e shtrenjtë
Natalie Dylan, një kaliforniane e ri ka nxjerrë në ankand virgjërinë e saj për … 3.8 milion, por më pas pranoi ofertën më të lartë.

Penisi më i fortë në botë …
Mo Ka Ëang, një banor i Hong Kongut ka ngritur 113 kg në me anë të penisit të tij …

Babai 867 fëmijë
Moulay Ismail, Sulltan i Marokut në shekullin e shtatëmbëdhjetë ishte babai i 867 fëmijëve

Orgjia më e madhe në botë
250 çifte kanë bërë dashuri në të njëjtën kohë në Japoni

Vagina më e gjerë
Anna Sëan (1846-1888) është e njohur për vaginën e saj mbresëlënëse … Me diametër 48 cm e gjerë 12.
Penisi më të gjatë
Roberto Esquivel Cabrera ka një penis 45 cm të gjatë

Masturbimi më i gjatë
Masanobu Sato, një i ri japonez e ka çuar masturbimin në 9:58 minuta

Numri më i madh i partnerëve në një akt të vetëm
Lisa Sparxxx është një aktore filmash porno. Ajo kishte 919 partnerë në një ditë të vetme …

Vagina më muskuloze
Tatiata Kozhevnikova ngriti me sukses 14 kg me vaginë e saj

Qimet pubike më të gjata
Maoni Vi ka një qimeve pubike me gjatësi 70 cm…

Sasia më e madhe e spermës së gëlltitur…
Michelle Monahan gëlltitur 1 litër spermë në 1991.

Nëna më e re në botë
Nëna më e re ka qenë Lina Medina, 5 vjeç. Ajo jetoi në Peru në ’30 e askush nuk e dinte kush ishte babai…

Derdhja më e gjatë (në distancë)
Derdhja e Horst Schultz shkoi në 5.71 metra

Orgazma më e gjatë
Po, ajo zgjati 43 sekonda!