10 veshjet më të bukura nga qilimi i kuq 2011

Ngjarje, çmime, promovime, premiera dhe ngjarje të tjera të panumërta gjatë gjithë vitit 2011 kanë ngacmuar damat e njohura që të dalin nga shtëpitë e tyre duke shpresuar se kanë gjetur veshjen më të bukur dhe seksi…

Është e vështirë për t’u vlerësuar se cilat nga veshjet ishin më të bukura dhe më të kërkuara, megjithatë më poshtë mund t’i shihni patjetër veshjet që janë në krye të listës.

Për t’u dukur sa më bukur nuk mjafton vetëm një fustan apo një palë këpucë të bukura. /Telegrafi/